Een bijzondere inwijding met

de Priesteressen van Isis en de Hal der Zuilen.

Wat gaan we tijdens deze inwijding doen?

Je maakt een meditatieve reis door de Hal der Zuilen waarbij je door een etherische Priesteressenpoort gaat en door 7 bewustzijnslagen reist.
Je ontvangt een inwijding in de energieën van de Priesteressen in de Hal der Zuilen.
Tijdens deze inwijding word je ingewijd door Isis en de Hogepriesteres en er wordt kort in een oude gechannelde taal gesproken.
Ik maak gebruik van speciale muziek, oude heilige mantra’s, die een reinigende en krachtige werking hebben, waardoor je dieper in de energie kunt gaan.

Wie zijn de Priesteressen van Isis?

Dit is een zusterschap dat al sinds Lemurie/Atlantis bestaat. Zij staan in verbinding met Isis en zij volgen haar roep en haar kracht. Ze hebben zich in Lemurie en Atlantis bezig gehouden met healing op alle niveaus en sinds de ondergang van Atlantis zijn ze op weg om de mensheid op etherisch niveau te ondersteunen. Zij kennen jouw ziel, jouw pijn en jouw verlangens. Zij zijn er om jou te laten ervaren dat jouw scheppingskracht is “IK BEN”. Je kunt ze op elk moment aanroepen en je zult hen ervaren, want hun energie is groot en krachtig. Hun gezang brengt heling en helderheid op zielsniveau. VOEL het en je zult het voelen. Zij bevinden zich in de Hal der Zuilen waar jij door hen zult worden ingewijd.

Wat is de Hal der Zuilen?

De Hal der Zuilen is een etherische plek en bevindt zich op een plek van Genade, die wordt bewaakt door de Priesteressen. Een ieder die bereid is om haar te vinden, zal haar ook vinden. De Hal der Zuilen vormt een laag tussen alle bewustzijnslagen en is oneindig groot. In de Hal bevindt ook zich een bibliotheek waar het gezamenlijke weten van de mensheid wordt bewaard.

Dit is de enige inwijding in Nederland die op deze manier wordt gegeven. Gebaseerd op het boek “Die Halle der Säulen” van Michaela Theis, met toestemming gebruikt.

 
Na afloop ontvang je een complete map om ook zelf deze inwijding door te geven en een certificaat.

 

Ook mogelijkheid voor afstandsinwijding

Afstandsinwijdingen kun je ontvangen in je eigen vertrouwde omgeving. Er zijn geen invloeden die eventuele blokkades oproepen zoals het vermengen van energie van andere aanwezigen. De aandacht is volledig op jezelf en de te ontvangen energie gericht. De inwijdingen worden over het algemeen als krachtiger ervaren. Ander voordeel is wij samen de datum bepalen en dan hebben wij telefonisch contact om de inwijding te doen. Je bent niet langer afhankelijk van cursusdata.. Afstandsinwijdingen zijn net zo effectief als een persoonlijke face to face inwijding. En na elke inwijding mag je zelf mensen inwijden.

 

Wil je ook ingewijd worden?? Stuur mij dan een e-mail: info@spiritueelcentrum-joal.nl