Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Laury
8 dagen geleden

Ik kwam met een bewuste vraag maar het onbewuste werd beantwoord het was een fijn gesprek ik wil u hiervoor bedanken een warme groet Laury

Yvon
7 maanden geleden

Afgelopen zondag voor het eerst een kaartlegging gehad, wat erg bijzonder was. Eigenlijk wist ik alles wel, maar de bevestiging van Joyce had ik echt even nodig. Ik moet er toch maar eens wat mee gaan doen ;-)
Bedank Joyce!

Patricia Van Staal
9 maanden geleden

Lieve Joyce, ik vond de kaartlegging zo bijzonder 6 dagen geleden. Jij vertelde precies hoe het was, wat mij op dat moment pijn en verdriet deed. Dat bood mij troost... ik hoefde mij niet schuldig te voelen over het gebeuren. Dat opent ook weer deuren om met mijzelf verder te gaan, en wil dat graag met jou hulp. Dank je wel en tot gauw!

Radha
9 maanden geleden

Lieve Joyce, bedankt voor je geweldige kaartlegging. Ik heb veel bevestigingen gehad en ook veel wijze raad. Ik verheug me al op onze volgende ontmoeting.

JB
10 maanden geleden

Joyce, bedankt voor de reading. Het was een interessante en boeiende sessie. Een absolute aanrader voor iedereen! Kon zelfs op zondagavond terecht. Bedankt!

Gonny
10 maanden geleden

Wat een fijne onmoeting met Joyce. De kaartlegging was bijzonder en de uitleg die Joyce erbij gaf zeer van toepassing op mijn situatie. Nogmaals dank en vast tot ziens!

Lindy
10 maanden geleden

Weer een super engelen kaarten legging ontvangen, met veel raken vlakken. Altijd een heerlijk thuis kom gevoel bij Joyce. Super bedankt!

Pieter
10 maanden geleden

Was er voor een engelenreading, leuk, Joyce is een goede luisteraar en heb er zeker iets van opgestoken. Nu nog in de praktijk brengen.

Bartina
een jaar geleden

mooie site

Ellen
2 jaar geleden

Lieve Joyce, heel veel succes. Dikke 😘😘