Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Renee Cillekens
5 maanden geleden

Dank voor de prachtige uitleg van de kaarten. Dank aan jou Joyce en aan mijn gidsen.

Joyce
6 maanden geleden

Vandaag een engelenkaartlegging ontvangen van Joyce. De kaarten die getrokken werden waren zo herkenbaar om als gevoel soms ongrijpbaar . Nu daar uitleg over de krijgen en eindelijk te weten dat waar je mee worsteld of gedachten goed of fout . Eingelijk je toch op veel eigen gevoel kunt vertouwen en de kaarten dat nog duidelijker de waarheid schetsen. Moet aan de telefoon al een traantje laten . Helemaal niet erg want ik heb er van genoten en erg naar uitgeken om deze reading te krijgen . Dus raad ik iedereen aan die met levensvragen zit of wil weten op het juiste spoor te zitten en positief zo verder te gaan . Hierbij Joyce nogmaals omzettend bedankt . Groetjes Joyce

Laury
6 maanden geleden

Ik kwam met een bewuste vraag maar het onbewuste werd beantwoord het was een fijn gesprek ik wil u hiervoor bedanken een warme groet Laury

Yvon
een jaar geleden

Afgelopen zondag voor het eerst een kaartlegging gehad, wat erg bijzonder was. Eigenlijk wist ik alles wel, maar de bevestiging van Joyce had ik echt even nodig. Ik moet er toch maar eens wat mee gaan doen ;-)
Bedank Joyce!

Patricia Van Staal
een jaar geleden

Lieve Joyce, ik vond de kaartlegging zo bijzonder 6 dagen geleden. Jij vertelde precies hoe het was, wat mij op dat moment pijn en verdriet deed. Dat bood mij troost... ik hoefde mij niet schuldig te voelen over het gebeuren. Dat opent ook weer deuren om met mijzelf verder te gaan, en wil dat graag met jou hulp. Dank je wel en tot gauw!

Radha
een jaar geleden

Lieve Joyce, bedankt voor je geweldige kaartlegging. Ik heb veel bevestigingen gehad en ook veel wijze raad. Ik verheug me al op onze volgende ontmoeting.

JB
een jaar geleden

Joyce, bedankt voor de reading. Het was een interessante en boeiende sessie. Een absolute aanrader voor iedereen! Kon zelfs op zondagavond terecht. Bedankt!

Gonny
een jaar geleden

Wat een fijne onmoeting met Joyce. De kaartlegging was bijzonder en de uitleg die Joyce erbij gaf zeer van toepassing op mijn situatie. Nogmaals dank en vast tot ziens!

Lindy
een jaar geleden

Weer een super engelen kaarten legging ontvangen, met veel raken vlakken. Altijd een heerlijk thuis kom gevoel bij Joyce. Super bedankt!

Pieter
een jaar geleden

Was er voor een engelenreading, leuk, Joyce is een goede luisteraar en heb er zeker iets van opgestoken. Nu nog in de praktijk brengen.