Dolfijn Reiki Trilogie

 

Deze trilogie is ontwikkeld door Shanti Johnson en Sheryl Carter via meditaties en daadwerkelijk contact met dolfijnen en bestaat uit drie graden.

  • Dolfijn Healing Reiki
  • Orca Empowerment Reiki
  • Dolfijn Crystal Reiki.

In overleg hebben Marc Scott en Shanti Carter via meditaties feitelijk de eenvoudige Dolphin Reiki uitgebreid tot een  veelomvattende healingsvorm, waarbij de dolfijnen nog steeds een hoofdrol spelen.

Het is niet vereist om eerst de Dolfijnen Reiki te doen, maar ik raad het wel aan. Je kunt dan kennis maken met de energie van de dolfijnen en dan zien of het wel bij je past.

Dolfijn Trilogy Reiki kan je leven veranderen, je intuïtie zal versterkt worden, je dromen worden helderder, je zult enorm veel liefde en wijsheid van de dolfijnen en orka’s ervaren, die fungeren als gidsen op je pad en tijdens meditatie en healing.

Je speelse en liefdevolle kanten mogen meer naar buiten komen, problemen en stress zullen verminderen en je zult je meer verbonden voelen met je Eigen bron en Moeder Aarde. Je zult gaan merken dat de dolfijnen steeds meer een grotere rol gaan spelen in je leven.

Tijdens healing is deze energie uitstekend te gebruiken als er emotionele trauma’s spelen, zoals een traumatische ervaring, angst, verdriet en depressie. De liefde en speelsheid van de dolfijnen en orka’s helpen op een troostende en zachte manier tijdens de healing. De combinatie met de kristallen geeft hele krachtige healing.

De 1e graad

Dit is de inwijding in Dolfijn Healing Reiki en is een krachtigere vorm van de basis

Dolfijn Reiki.

Bij deze inwijding krijg je een symbool, welke je kan gebruiken bij healing en meditatie.

De 2e graad

Dit is de inwijding van de Orca Empowerment.

De Orka is het grootste lid van de dolfijnen familie, ook wel de ‘killer whale’ genoemd. Ook bij deze inwijding krijg je een symbool en leer je je te verbinden met de krachten van de Orka’s.

De 3e graad.

Dit is inwijding in de Dolfijn Chrystal Healing,

Hier krijg je een derde symbool aangereikt om te gebruiken bij meditatie en healing. "Chrystal healing” houdt in dat je bij de behandelingen gebruik gaat maken van edelstenen, zodat je behandelingen krachtiger kunnen worden.

Het bijbehorende handboek geeft veel oefeningen en meditaties, die je helpen jezelf af te stemmen op deze bijzondere energie.

Na afronding van de 3e graad ben je Dolphin Trilogy Reiki Master, je ontvangt een certificaat en mag je anderen in deze energievorm inwijden.